Bekijk Fotoalbum

contact

 

spacer
bottom
 
bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Binnenactiviteit en workshops-workshop - Partycentrum Weijenborg

Beleef de spanning van een Virtual reality escape bij het Escape room dining

VR Escape dining is een fantastische virtual reality beleving rondom een 3-gangen diner. Los met je team de moord op met behulp van VR, spannende props, verborgen boodschappen en lekker eten. 
Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn.

Wat je kun verwachten bij het VR Escape Dining

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 à 8 personen aan de slag. Gebruik de VR headset en stap om de beurt in de virtuele wereld. Wat ziet jouw collega met de Oculus headset en wat kun jij daarmee in de echte wereld. De mooi gedekte tafel blijkt vele geheimen te bevatten. Met je team ga je puzzelen, combineren, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Tussen de gangen van het diner speel je steeds een volgend level. Blijf scherp, want je strijdt tegen andere teams om de beste score. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Het verhaal van het VR Escape dining


De eigenaar van hotel de Weijenborg is 7 dagen geleden onder zeer verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn horecabedrijf. De politie onderzoekt zijn dood en behandelt deze als moordzaak. 
Jullie worden verdacht iets met de moord te maken te hebben en zijn vandaag op borgtocht vrijgelaten. Je bent voorlopig escaped aan een levenslange gevangenisstraf. Je hebt maar 3 uur de tijd gekregen om je onschuld te bewijzen.

Je bent vandaag in het hotel van het slachtoffer en bent op zoek naar aanwijzingen. Je hebt beschikking over dossiers, documenten en over een Oculus bril, waarmee je door de kamers van het hotel kunt lopen op zoek naar aanwijzingen.
Wie heeft het motief, de gelegenheid en de middelen voor de moord. Wie probeert jou dit misdrijf in de schoenen te schuiven. Los de moord op! escape en verlaat Hotel de Weijenborg als een vrij mens.


Dit wil je weten over het VR Escape Dining

- Duur: +- 3 uur
- Prijs € 55,00 per persoon incl. 3-gangen diner vanaf 4 personen tot 150 personen
-  Ideaal voor Bedrijfsfeest, vriendenuitje, vrijgezellenfeest 

- we kunnen dit spel ook op jouw locatie verzoergen

contact

Inclusief 3-gangen keuze menu 

• Rundercarpaccio met oude kaas snippers, pijnboompitten en balsamico dressing.
• Lichtgebonden tomatensoep
• Champignons Dordogne met een zachte knoflooksaus

• Zalmfilet ingewreven met ambachtelijke honing dille mosterd
• Saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus
• Malse Rundersucade in jus gegaard
• Pasta met pesto pittenmix en Parmezaanse kaas

• IJscoupe met 3 smaken roomijs en slagroom
• Heisse Liebe, vanille roomijs met warme frambozensaus en slagroom
• Crème brûlée - geflambeerd - vanille – room 

Of kies voor luxe menu, meerprijs € 5,00 

• Rolletje van rundercarpaccio gevuld met gefruite ui en zongedroogde tomaat met een truffelmayonaise 
• Salade Twickel: lauw-warme geitenkaas op een bedje van diverse slasoorten 
• Vitello Tonnato: kalfsfrikandeau met een tonijnsaus en kappertjes

• Involtini van kalkoen, gevuld met Mozzarella, Tiroler ham, geserveerd met een tomaten basilicum saus 
• Gebakken doradefilet met een saus van rode pesto
• Rib-Eye met kruidenboter 
• Pasta met bospaddenstoelen, prei en salie

• Grand dessert, een variatie met specialiteiten van de chef

 

Kijk hier voor alle andere escape rooms van de Weijenborg

Lekkere sushi maken tijdens de Japanse kookworkshop. 

Bereid zelf je sushi tijdens de culinaire workshop sushi maken. Je gaat lekkere sushi maken tijdens deze Japanse kookworkshop. Samen met de chef kok bereid je diverse smaken sushi. Daarna ga je heerlijk genieten van al dat lekkers.

Ontsnap uit de spannende escape room Delden in Twente, 4 escape rooms + outdoor escape

Ontsnap uit de spannendste Escape Room van Twente. Durf jij je te laten opsluiten in één van de 4 spannende Escape Rooms Delden in Twente. Kun jij binnen 1 uur alle codes kraken, alle puzzels ontcijferen en de uitweg van de Escape Room vinden?

Je adrenaline stijgt tot grote hoogte!


De Escape Room Delden opent heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan. Teamspirit, inzicht, creativiteit, out of the box denken, alle delen van je hersenen worden op de proef gesteld. Zenuwslopende opdrachten, raadsel, puzzels, alles heeft een betekenis: een aantekening op de muur, een nummer combinatie, een cryptische boodschap via de radio. Combineer de clous en gebruik kritische denkvaardigheden en ontsnap.

contact

Nieuw: Outdoor escape room 

Buiten escapen in Stad Delden, ontzettend leuk, spannend en lastig, want alles kan een aanwijzing zijn. Win de race tegen de klok en vind het tegengif om de moordaanslag met Russisch gif te overleven! Gewapend met je smartphone en allerlei vreemde attributen heb je 1,5 uur de tijd om je leven te redden. Ervaar de spanning van de groepsactiviteit de outdoor escape room. Een uitdagende missie in het centrum van Delden. 

De thema’s van de 4 escape rooms en de outdoor escape room

Escaperoom Café René 1 (4 - 15 personen)

De Escaperoom Café René gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisieprogramma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café-eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft.
Het beroemde schilderij “de Fallen Madonna with the big boobies” is verdwenen. De Gestapo is woedend en eist de Madonna onmiddellijk terug. Een spannende zoektocht begint. Weet jij alle codes van deze unieke escape room in ouderwetse stijl van 1945 te kraken. Voel je adrenaline stijgen. Lukt het jou om dit kostbare werk binnen 60 minuten terug te vinden?
 

Escaperoom de Russische goudtrein (2 - 12 personen)

Een gepantserde trein volgeladen met Tsaren goud staat in een geheime tunnel in Rusland.
Je gaat op zoek naar de enige kaart die er ter wereld bestaat met de exacte locatie van de verdwenen goudtrein. In de werkkamer van een bejaarde oud spion van de KGB begint je zoektocht. Helaas is de kamer boobytrapped. De tijd dringt. Laat je hersenen volop draaien en kraak alle codes.
 

 

Escaperoom Huttenkloas (2 - 15 personen)

Criminologie student Jacco is geobsedeerd door Klaas Annink, de beruchte 18e-eeuwse seriemoordenaar uit Ambt-Delden. Jacco doet een cold case onderzoek naar deze Huttenkloas, die velen met zijn bijl de hersens insloeg. Hij begroef de lijken naast zijn boerderij, geholpen door vrouw en kinderen. Onder het oog van 20.000 toeschouwers werd het gezin geradbraakt, de hersens ingeslagen met de eigen bijl en opgehangen totdat ze vanzelf van de galg vielen. Het was het proces van de eeuw. Student Jacco is verdwenen. Zijn studiegenoten zijn op zoek naar hem en zijn bang voor de beruchte vloek van Huttenkloas. Durf jij te helpen zoeken……?

Escaperoom Café René 2 (4 - 15 personen)

Hetzelfde thema als Café René 1. Deze escape room wordt ingezet bij groepen boven de 80 personen.

 

 

 

 

 

Outdoor Escape Room (2 – 250 personen) 

Delden is in de ban van een James Bond achtige vergiftiging. De slachtoffers overleefden de moordaanslag met gif ternauwernood. Gisteren werd in Delden een drugslab ontdekt en ontmanteld. Het dodelijke Russische gif Uvaroviet werd hier geproduceerd. Alles wijst erop dat jij 5 minuten geleden met dit middel vergiftigd bent. Zoek het tegengif dat binnen 1,5 uur moet worden toegediend, anders sterf je een wisse dood. Dubbelspion Svetlana is in Delden gesignaleerd. De politie raadt iedereen aan binnen te blijven. Neem je opgeladen smartphone mee en ontrafel alle mysteries en vind het tegengif. 

Escape room wisselprogramma

Je kunt er ook voor kiezen om je gezelschap te splitsen. De ene helft doet een leuke activiteit , de andere helft gaat escapen. Een ontzettend leuk idee voor een actief en afwisselend activiteiten programma. We hebben keuze uit 20 leuke programma's die je kunt doen in afwachting van jouw beurt in de Escape Room.

Prijzen escape room

tot en met 4 personen € 81,60 totaal
5 personen € 19,75 p.p.
6 personen € 18,50 p.p.
7 personen € 17,50 p.p.
8 personen € 16,50 p.p.
9 personen € 15,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 15,00 p.p.
Vanaf 100 personen € 12,50 p.p.

Escape Room ideaal voor

 • Bedrijfsfeest
 • Personeelsfeest
 • Familiedag
 • Vrijgezellenfeest
 • Teambuilding uitje

Maak je uitje nog completer met:

Aanbieding: 3-gangen escape room keuze menu van € 29,95 voor € 27,50 (alleen voor escapers).

Kijk hier voor alle  menu's en buffetten. Een buffet is mogelijk vanaf 20 personen, barbecue is mogelijk vanaf 15 personen.

 

• Rundercarpaccio met oude kaas snippers, pijnboompitten en balsamico dressing.
• Lichtgebonden tomatensoep
• Champignons Dordogne met een zachte knoflooksaus

 

• Zalmfilet met een korstje van honing dille mosterd
• Pasta pesto met pittenmix en Parmezaanse kaas
• Saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus
• Malse Rundersucade in jus gegaard

 

• IJscoupe met 3 smaken roomijs en slagroom
• Heisse Liebe, vanille-ijs met warme frambozensaus 
• Crème brûlée met een bol vanille-ijs

 

De samenstelling van dit menu kan variëren.

 

Ontsnap uit de spannende escape room Delden in Twente, 4 escape rooms + outdoor escape

 

Ontsnap uit de spannendste Escape Room van Twente. Durf jij je te laten opsluiten in één van de 4 spannende Escape Rooms Delden in Twente. Kun jij binnen 1 uur alle codes kraken, alle puzzels ontcijferen en de uitweg van de Escape Room vinden?

Je adrenaline stijgt tot grote hoogte! Nu ook escapen met Virtual en Augmented Reality.

 

Archery Shoot Out is dé Outdoor Game van 2018, boogschieten op elkaar.

De spanning van vlag veroveren, paintball en boogschieten. Gewapend met (zachte) pijl en boog ga je een spannende strijd aan in het archeryveld met vele schuilplekken en uitdagingen. De hunger games zijn begonnen !. Spanning, actief en uitdagend.Archery Tag Shoot Out is de nieuwste teamsport in Nederland.


 contact

Boogschieten is helemaal hot door films als “Arrow” en “ The Hunger Games”.

Archery Shoot Out is de pijnloze versie van paintballen. De pijlen hebben een zachte punt en je schiet medogenloos op elkaar! Je draagt een stoer masker en er zijn schuilplekken in het parcours waardoor je niet snel geraakt zult worden.

Je kunt dit ergens in een mooi weiland in Twente gelegen op het landgoed Twickel (driehoek Hengelo Overijssel, Almelo Enschede) doen of het kan ook binnen gereserveerd worden.


Je hebt een gezichtsmasker, een stevige boog en pijlen met foam punten en je probeert de tegenstander uit te schakelen. Er zijn vele obstakels in het parcours waar je veilig achter kunt schuilen.
Weet jouw team de vijand uit te schakelen en zelf in “leven” te blijven ?
Dan ben je de winnaar van deze spannende activiteit. 


Samenwerking, inzicht, snelheid en strategisch bewegen maken je onoverwinnelijk. Spanning en sensatie gegarandeerd.
De leuke teambuilding activiteit waarbij je eindelijk een keer op je vrienden kunt schieten.
Je bent er 1,5 uur tot 2 uur mee bezig.

 
Archery Shoot Out is een leuke activiteit voor iedereen en is geschikt voor vele uitjes zoals
 • vrijgezellenfeesten
 • bedrijfsuitjes 
 • personeelsfeesten.
 
Durf jij het aan?
 
Startbedrag t/m 15 personen is € 217,50
vanaf 15 personen € 14,50 per persoon 
Hier komt de huur van de sportaccommocatie bij. Prijs op aanvraag.
 .
 
Alles is bij ons mogelijk, behalve je vervelen.
Combineer de Archery Shoot Out met de bootcamp met Drillinstructor, of met expeditie Robinson en je hebt een volledig uitdagend dagprogramma

Bereid zelf je tapas tijdens de culinaire workshop tapas maken.

Lekkere tapas maken tijdens de Spaanse kookworkshop. Samen met de chef kok bereid je vele tapas en paella. Je smult met z’n allen van de complete maaltijd.  Met je vrienden, collega’s of familie maak je 7 verschillende tapas en ook nog een lekkere Spaanse Paella schotel, naar wens met vis of vlees.

Boek het ondeugendste vrijgezellenfeest: de 50 tinten grijs party (ladies only)

 

Boek deze lekker stoute vrijgezellenparty met je vriendinnen.  Je doet de leukste uitdagingen, je hebt ontzettend veel lol en het blijft netjes en gezellig.  Durf jij het aan op je vriendinnendag  in Delden ? 


Je wordt ontvangen met een bruisend glas rosé champenoise en een mysterieus oog masker.

Via de vijftig tinten quiz wordt je kennis over dit erotische boek op hilarische wijze getest.
Je gaat genieten van de High Wine met lekkere verfijnde gerechtjes met daarbij heerlijke exclusieve kwaliteitswijnen. 

Tussen de gangen van dit heerlijke menu door strijdt je om de  titel: Beste Innerlijke Godin.

 • Herken je de speeltjes uit de speelkamer
 • doe mee aan de “hoe spannend is jouw sexleven” quiz 
 • leef je uit op een blok klei en creëer je favoriete…
 • hoe sportief is kamasutra
 • wat kun je allemaal met een stropdas

Tot slot ga je naar huis met een goody bag met spannende speeltjes voor thuis.
Dresscode: kom in zijn boxershort en overhemd of in je eigen chique sexy outfit.

 

Samenstelling High Wine (je mag hier altijd wat in veranderen)

Gezellig genieten van lekkere kleine gerechtjes van vis, vlees en groenten, zowel warm als koud geserveerd.
De gerechtjes worden in diverse gangen geserveerd met drie bijpassende wijnen, bier of frisdrank.
De perfecte culinaire verwennerij voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of gewoon gezellig zomaar.
Met diëten houden wij uiteraard rekening.

 

Menu  high wine/ vijftig tinten grijs party 

 • Wrap met gerookte kalkoen en rode ui
 • Vietello tonnato, tranches fricandeau met apart geserveerd een heerlijke tonijnsaus
 • Gemarineerde olijven, knoflooksaus, brusschetta boter en stokbrood 
 • Varkenshaas omwikkeld met spek en saus van rozemarijn
 • Involtini van kalkoen gevuld met mozzarella met saus van tomaten en basilicum 
 • Champignons Dordogne
 • Frietjes en rauwkost 
 • Bolletje roomijs met slagroom
 • Luchtige Bavarois
 • Chocolade fondant

Wijnen

 • Eerste gang:, Frisse, fruitige witte wijn.
 • Twee gang, filmende, ronde rode wijn met een aroma van rood fruit:
 • Dessert, zoete dessert wijn met de smaken van: rozijntjes, gedroogd fruit en noten

Je kunt ook kiezen voor bier of frisdrank.

Boek dit ondeugende, lekker stoute feest met je vriendinnen vanaf 8 personen op elke gewenste dag en tijdstip.

€  56,00 per persoon. Ben je met minder dan 8 personen dan is de vaste prijs € 448,00 totaal.

Vragen over de 50 tinten grijs party ?

contact

 

Workshop Afrikaanse maskers beschilderen, een creatieve workshop met een goed doel.

Je gaat houten Afrikaanse maskers beschilderen tijdens deze creatieve workshop. De circa 20 cm grote maskers zijn met de hand gesneden door straatkinderen in Ghana.

 

Workshop Afrikaanse dans, lekker actief bezig tijdens je bedrijfsuitje.

Boek deze inspirerende Afrikaanse dans workshop. Ga mee in de opzwepende Afrikaanse ritmes. Onder begeleiding van een dans professional leer je de basis passen van deze oude dans. Een teambuilding activiteit voor je bedrijfsuitje bij partycentrum Weijenborg waar nog lang over nagepraat zal worden.


Laat je inspireren door de Afrikaanse dans en beleef deze  inspirerende workshop en leer de basis van de moeder van alle dansen. De workshop wordt begeleid met live djembé muziek. 
Combineer deze dansworkshop met een Afrikaans feest of een ander leuk bedrijfsfeest. Kijk hier voor de mogelijkheden.
De workshop Afrikaanse dans is uitsluitend te boeken in combinatie met een buffet of diner klik hier voor de mogelijkheden.
 
Dansworkshop tot 25 personen € 500,00.
Boven 25 personen € 19,95 per persoon. 
 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

contact

 

Afrikaanse djembé workshop - trommelworkshop

Ervaar de bijzondere percussie workshop onder bezielende leiding van een djembé virtuoos. 

Je leert tijdens deze 1,5 uur durende muzikale workshop de opzwepende Afrikaanse trommel ritmes. Voor iedereen is er een djembé tijdens dit bedrijfsuitje. Al snel heb je de basis ritmes onder de knie en ontstaat er een prachtig harmonisch geheel onder bezielende leiding van de Senegalese trommelaars. Teambuilding pur sang. 


Vraag en antwoord via de trommelritmes, Afrikaanse zang, een bijzondere ervaring voor iedereen.
Combineer deze workshop met een bruisend Afrikaans themafeest of met een lekker buffet.
Deze percussie workshop is uitsluitend te boeken in combinatie met een buffet of diner. Kijk hier voor de mogelijkheden.
 
Afrikaanse djembé workshop tot 25 personen € 500,00
Boven 25 personen € 20,00 per persoon.
 
 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

 

contact


   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft